Şehit Harun Ateş Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Öğrencilerimizin topluma kazandırılması ve sosyalleşmelerine katkıda bulunulması, engelleri aşarak işe ve mesleklere hazırlanması, akademik bilgi ve becerilerin yanında iş eğitimi uygulamaları ile toplumun üretken ve meslek sahibi bir bireyi haline getirilmesi ve nihayetinde onları hayatın içinde tutulması.

Misyon: Milli Eğitim Temel Amaç ve İlkeleri doğrultusunda, ilköğretimi bitirmiş, eğitilebilir düzeydeki engelli öğrencilerimize bireysel, sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayabilecek, uygun eğitim ortamları ışığında iş, çalışma ve meslek bilincine erişmiş, bağımsız yaşama becerilerine sahip, istihdama yönelmiş üretken bireyleri topluma kazandırmak.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Özel Sporcular Atletizm Yarışmları Türkiye Finallerinde 100 m Kısa Mesafe Koşuda ve Gülle Atma Dalında Birer 2.´lik
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: